Το βούτυρο καριτέ είναι noto για τις πολλαπλές χρήσεις του και μπορεί essere Χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Ενυδατώνει σε βάθος και έχει επουλωτική δράση, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε μικρές εκδορές του δέρματος και πληγές στο στήθος. Modo για χρήση: | Εφαρμογή una ποσότητα προϊόντος στην πάσχουσα περιοχή | Κάντε απαλό μασάζ | Είδος φυτού: καριτέ - δέντρο καριτέ Τύπος προϊόντος: λάδι δέρματος Κατάλληλος τύπος δέρματος: λιπαρό, ερεθισμένο, ώριμο, ευαίσθητο, ξηρό Μάρκα: Antos Τύπος συσκευασίας: βάζο | Συστατικά (INCI) Βούτυρο Butyrospermum Parkii (Shea) [1] | από βιολογική γεωργία
Spedizione gratuita su tutti gli ordini dall'Europa sopra i 99€
SERVIZIO GLOBALE
-
Spedizione in tutto il mondo, Protezione Acquirenti Trusted Shop
PIÙ VOTATI
-
Ottime recensioni su Trustpilot, dai un'occhiata
PAGAMENTI SICURI
Acquista in modo ultra sicuro sul nostro sito web