Hibiscus Herb Dyeing Powder Reflective with Cherry, Mahogany or Plum Tones 100gr για όλους τους τύπους μαλλιών
Hibiscus Herb Dyeing Powder Reflective with Cherry, Mahogany or Plum Tones 100gr για όλους τους τύπους μαλλιών

Phitofilos

Hibiscus Herb Dyeing Powder Reflective with Cherry, Mahogany or Plum Tones 100gr για όλους τους τύπους μαλλιών

Διαθέσιμος Δεν είναι διαθέσιμο

Τιμή $6.80 $8.00 |  Αποθηκεύσετε $1.20 (15%σε λιγότερο)

Καθαρή σκόνη αποξηραμένων και κονιοποιημένων λουλουδιών ιβίσκου. Ο ιβίσκος (Hibiscus Sabdariffa), γνωστός ως τριαντάφυλλο τριαντάφυλλου Carcadè ή Abyssinian, είναι ένα μεγάλο ποώδες φυτό που ανήκει στην οικογένεια Malvaceae. Είναι εγγενές στις Δυτικές Ινδίες, αλλά επίσης διαδεδομένο στην Ασία (Ινδία, Σρι...
80

Ναυτιλία για παραγγελίες άνω των 79 € επίσης με πληρωμή σε μετρητά

Η παραγγελία σας! έχει αποστολή Δωρεάν

Παραγγείλετε τώρα και ο μεταφορέας θα παραδώσει τα προϊόντα σας μεταξύ της [ημερομηνίας έναρξης] και της [ημερομηνίας λήξης].

Οι καιροί είναι καθαρά κατατοπιστική, υπολογίζονται με βάση τους χρόνους παράδοσης των ταχυμεταφορών.

Δεκριζιόνη

Καθαρή σκόνη αποξηραμένων και κονιοποιημένων λουλουδιών ιβίσκου. Ο ιβίσκος (Hibiscus Sabdariffa), γνωστός ως τριαντάφυλλο τριαντάφυλλου Carcadè ή Abyssinian, είναι ένα μεγάλο ποώδες φυτό που ανήκει στην οικογένεια Malvaceae. Είναι εγγενές στις Δυτικές Ινδίες, αλλά επίσης διαδεδομένο στην Ασία (Ινδία, Σρι Λάνκα) και την Αφρική (Αιθιοπία, Σουδάν).

Τα χαρακτηριστικά δραστικά συστατικά είναι: οργανικά οξέα (ιβισικό οξύ, κιτρικό οξύ, οξαλικό οξύ, τρυγικό οξύ, μηλικό οξύ), ανθοκυανίνες, ασκορβικό οξύ, τανίνες, βλεννώδεις, φυτοστερόλες και χρωστικές (που δίνουν το χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο / μοβ χρώμα). Ο ιβίσκος, του οποίου το όνομα Αγιουρβέδα είναι Jaswand, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για καλλυντικές θεραπείες για την πρόληψη της τριχόπτωσης και για να διατηρείται απαλό και αδέσμευτο, ισχυρό και λαμπερό, αλλά και για τις εξαιρετικές του δυνατότητες βαφής, εάν δουλεύει με τον σωστό τρόπο.

Ο ιβίσκος προσφέρει μια αχνή μοβ αντανάκλαση από μόνη της, αλλά, όταν συνδυάζεται με το Lawsonia (ή μίγματα που το περιέχουν), είναι ένα εξαιρετικό ψυχρό τόνο. Στην πραγματικότητα, είναι χρήσιμο για την επίτευξη των τόνων του κερασιού, του μαόνι ή του κρύου καφέ.

Τρόπος χρήσης: το παρασκεύασμα είναι το κλασικό για τη βαφή βοτάνων. Ανακατέψτε πολύ ζεστό νερό και σκόνες μέχρι να φτάσετε στην πυκνότητα μιας κρέμας που εφαρμόζεται στα μαλλιά.

Δεδομένου ότι η σκόνη Hibiscus από μόνη της έχει λίγη πρόσφυση στα λευκά μαλλιά, δίνοντας μόνο ανοιχτό μοβ αντανακλάσεις και διαφάνεια, χρησιμοποιείται συνήθως σε συνέργεια με άλλα ισχυρότερα και αδιαφανή βότανα βαφής, στηριζόμενη στα οποία χρειάζεται δύναμη για να προσφέρει τις αντανακλάσεις της. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε ένα μείγμα με lawonia (κόκκινη χέννα), indigofera (μαύρη χέννα), συχνά με την προσθήκη madder ή camping ή φλοιού καρυδιάς ή alcanna για την απόκτηση ποικίλων αποχρώσεων από ροζ, έως έντονο κόκκινο, έως χαλκό καφέ δαμάσκηνο ή μελιτζάνα. Όλα ανάλογα με το αρχικό χρώμα, τις πούδρες που χρησιμοποιούνται και το ποσοστό των λευκών που υπάρχουν.

Η σειρά 100% αγνών βοτάνων δημιουργήθηκε για να προσφέρει όχι μόνο νέα είδη για τη φροντίδα και την ευημερία των μαλλιών, αλλά και για τη διόρθωση, την ενίσχυση ή την υγρασία των ξανα-ξήρανσης φυτικών σκονών της σειράς Arte d'Erbe. Στην πραγματικότητα, στη γραμμή "I Semplici", συνυπάρχουν βότανα με τις πιο διαφορετικές ικανότητες.

ΜΟΡΦΗ 100 g
INCI Hibiscus Sabdariffa Flower Powder

 

 

 

 

Αγνή σκόνη αποξηραμένων και κονιοποιημένων λουλουδιών ιβίσκου. Ο ιβίσκος (Hibiscus Sabdariffa), γνωστός ως καρκάδι ή ροζ τσάι της Abyssinia, είναι ένα μεγάλο ποώδες φυτό που ανήκει στην οικογένεια Malvaceae. Είναι εγγενές στις Δυτικές Ινδίες, αλλά επίσης διαδεδομένο στην Ασία (Ινδία, Σρι Λάνκα) και την Αφρική (Αιθιοπία, Σουδάν).

Τα κύρια δραστικά συστατικά είναι: οργανικά οξέα (ιβίσκο οξύ, κιτρικό οξύ, οξαλικό οξύ, τρυγικό οξύ, μηλικό οξύ), ανθοκυανίνες, ασκορβικό οξύ, τανίνες, βλεννώδεις, φυτοστερόλες και χρωστικές (που δίνουν το χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο / ιώδες χρώμα). Ο ιβίσκος, του οποίου το ayurvedic όνομα είναι Jaswand, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για καλλυντικές θεραπείες για την πρόληψη της τριχόπτωσης και για να διατηρείται απαλό και αδέσμευτο, ισχυρό και λαμπερό, αλλά και για τις εξαιρετικές του δεξιότητες βαφής, εάν δουλεύει σωστά.

Ο ιβίσκος προσφέρει από μόνη της μια αχνή μωβ αντανάκλαση, αλλά, εάν συνδυαστεί με το Lawsonia (ή μίγματα που το περιέχουν) είναι μια εξαιρετική ψύξη του τόνου. Στην πραγματικότητα, είναι χρήσιμο να φτάσετε στους τόνους του κερασιού, του μαόνι ή του κρύου κάστανου.

Τρόπος χρήσης: το παρασκεύασμα είναι το κλασικό κτύπημα βοτάνων βάμμα. Ανακατέψτε πολύ ζεστό νερό και σκόνες έως ότου επιτευχθεί η πυκνότητα μιας κρέμας που εφαρμόζεται στα μαλλιά.

Δεδομένου ότι η σκόνη ιβίσκου έχει μόνο λίγη πρόσφυση στα άσπρα μαλλιά, δίνοντας μόνο ανοιχτό μοβ αντανακλάσεις και διαφάνεια, χρησιμοποιείται συνήθως σε συνέργεια με άλλα ισχυρότερα και καλύπτοντας βότανα βαφής, υποστηρίζοντάς τους να δώσουν δύναμη για να προσφέρουν τις αντανακλάσεις της. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε μείγμα με νομοθεσία (κόκκινη χέννα), ινδιγοφάρα (μαύρη χέννα), συχνά με την προσθήκη μάντρας ή κάμπινγκ ή καρυδιάς ή αλκάνας για να αποκτήσει ποικίλες αποχρώσεις από ροζ, έως έντονο κόκκινο, έως χαλκό καφέ, δαμάσκηνο ή μελιτζάνα. Όλα ανάλογα με το αρχικό χρώμα, τις πούδρες που χρησιμοποιούνται και το ποσοστό των λευκών που υπάρχουν.

Η 100% καθαρή σειρά βοτάνων δημιουργήθηκε για να προσφέρει όχι μόνο νέα είδη για τη φροντίδα και την ευημερία των μαλλιών, αλλά και για τη διόρθωση, την ενίσχυση ή την ελάττωση των επαναχρωματικών φυτικών σκονών της σειράς Arte d'Erbe. Στην γραμμή "I Semplici", στην πραγματικότητα, συνυπάρχουν βότανα με τις πιο διαφορετικές δυνατότητες.

ΜΟΡΦΗ 100 g
INCI Hibiscus Sabdariffa Flower Powder

Sei interessato anche a

Hibiscus Herb Dyeing Powder Reflective with Cherry, Mahogany or Plum Tones 100gr για όλους τους τύπους μαλλιών

Τι ψάχνεις;

Το καλάθι σας

Ελληνικά el